Gastenboek

Wilt u graag iets kwijt over uw ervaringen met Shanai? Laat gerust een bericht in het gastenboek achter! We horen en delen graag de ervaringen van de baasjes van onze klanten!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Uw E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.200.218.187 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
18 berichten.
Nikki Wouters uit Apeldoorn
Lieve allemaal! Heel veel dank dat jullie zo alert reageerden toen onze Gwenn ziek werd bij jullie! Het gaat stukken beter met haar,dank dat jullie in alle drukte toch nog met haar naar de dierenarts gingen vrijdagmiddag! Echt betrokken dieren vrienden zijn jullie! Laat het iedereen weten! Goede jaarwisseling!
Seegers uit Apeldoorn
Namens Tommy en Tony heel erg bedankt voor de lieve, goede zorgen. Inmiddels liggen beiden helemaal uitgeteld in hun mand. Tot de volgende keer maar weer.
Pallandt uit Roermond
Mijn hond is een lange week geweest en voor het eerst in een pension! Het is een moeilijke hond die vreemde mensen niet vertrouwd en heel veel tijd nodig heeft. Dus was het een grote stap om haar voor het eerst naar een pension te brengen. Weloverwogen voor Shanai gekozen alhoewel het 1,5 uur rijden is. Ze hielden mij dagelijks op de hoogte wat ik heel fijn vond. Daarbij zag ik tijdens het ophalen dat ze de verzorgers vertrouwde en ging nog even een knuffel halen. Ik denk dat het haar zelfs goed heeft gedaan en ben meer dan tevreden over de verzorging en aandacht. Ik ga zeker terug en een super compliment over hoe jullie het aanpakken!! Top!! Dank jullie allemaal!!
Fam. Strobos uit Deventer
Onze Jamie was voor het eerst een dagje bij Shanai, toen ze een ongelukje heeft gehad waardoor haar (duim)nagel er compleet af lag. Alle lof voor de nazorg, Else heeft er alles aan gedaan om de oorzaak te achterhalen én praktisch om de dag gevraagd hoe het met Jamie ging. Ze gaat zeker weer een keer heen!
Fineke Duffels uit Apeldoorn
Onze hond Tara heeft vorig jaar een lange periode bij Shanai gelogeerd. Ze is er uitstekend verzorgd en ook nu gaat ze er regelmatig naar toe. Ze is altijd blij als er weer is. Een liefdevolle, professionele verzorging.
Admin-antwoord door: Else van den Berg
Dank u wel voor uw mooie recensie! Tot de volgende keer en voor nu een knuffel voor Tara!
Janneke
Onze hond James is vandaag weer naar de dagopvang geweest waar hij heerlijk heeft gespeeld. Hij ligt nu uitgeteld op zijn mat. Shanai is voor ons een plezierige opvang voor zowel de hond als de poes en ze zijn flexibel. Wij bellen regelmatig vlak van te voren en dan kan James altijd terecht. Voor de zomer hebben wij alvast geboekt!
Admin-antwoord door: Else van den Berg
Bedankt voor jullie mooie recensie. Tot binnenkort weer met James!
Familie Ten Hove uit Heerde
Lieve mensen van Shanai, Wat zijn onze twee honden fantastisch door jullie verzorgd! Dieetvoer en medicatie, geen probleem! Zo professioneel en betrokken....ik dacht dat ik het na een mindere ervaring elders nooit meer zou zeggen, maar ik laat ze echt in het vervolg met een gerust hart achter bij jullie. Top! Hartelijke groet van ons en een poot en knuffel van Boris en Jip!
Admin-antwoord door: Else van den Berg
Bedankt voor jullie mooie recensie. Graag tot ziens en een knuffel voor Boris en Jip!
Janneke uit Vaassen
Onze 2 valkparkieten Winky en Dobby logeerden voor de derde keer bij Shanai. Dit gaat steeds prima. Wij willen iedereen bedanken voor de goede verzorging.
Admin-antwoord door: Else van den Berg
Bedankt voor uw recensie. Tot een volgende keer!
Timo uit Apeldoorn
Goedendag, onze hond Sam gaat sinds een paar maanden 2x per week een dagje naar shanai. En dat bevalt perfect! Sam is een lastige hond om ergens achter te laten, maar bij shanai is hij.na een tijdje wennen zelfs blij als ik hem breng. De mensen bij shanai zijn vriendelijke, persoonlijk, geinteresseerd en begripvol. Wij zijn heel blij dat onze Sam deze 2 dagen in zulke.goede handen is. Bedankt allemaal! Owja niet te vergeten ze zijn erg flexibel! Groetjes Timo, Magda en Sam
Admin-antwoord door: Else van den Berg
Bedankt voor jullie mooie recensie! Fijn dat de opvang van Sam bij ons goed bevalt.
Manouska Everts uit Apeldoorn
Onze Dex komt ongeveer 1x per week naar de dagopvang. Soms blijft hij een nachtje slapen ivm onze wisselende diensten. Flexibele breng en haal tijden. Omdat Dex vaker in de dagopvang komt weten we altijd waar zijn kennel is. Alles is altijd goed geregeld!
Joyce Oosterveen uit Heerde
Wij willen jullie erg bedanken voor de goede opvang van onze drie drukke dames. De dagen van en naar ons trouwen. De dames hebben het echt naar hun zin gehad. Hier voor onze alle dank. Wij brengen zeker vaker bij jullie is ons goed bevallen. Groeten Joyce en Alex Oosterveen pootjes van Tara En snowy en Ihope
Admin-antwoord door: Else van den Berg
Graag gedaan! Bedankt voor jullie bericht en graag tot een volgende keer!
Loes Hozeman uit Apeldoorn
Superbedankt voor de (nood)opvang van Bobbie en Doesja afgelopen week ivm mijn ongeplande ziekenhuisopname! Top dat dit ondanks de drukke vakantieperiode toch mogelijk was. Loes
Admin-antwoord door: Else van den Berg
Graag gedaan, fijn dat we het zo voor u op konden lossen. Bedankt voor het lieve bericht.
Marijke Simens uit Veessen
Bedankt voor de goede verzorging van onze hond Bono tijdens onze vakantie. Als het kan komt hij in september nog een weekend logeren.
Admin-antwoord door: Else van den Berg
Graag gedaan en fijn om te lezen! Van harte welkom en tot ziens in september.
Magriet Leferink uit Hattem
Bedankt voor de goede verzorging van ons konijn Max. Als alles door gaat dan komt Max in september weer een weekje logeren.
Admin-antwoord door: Else van den Berg
Graag gedaan! Bedankt voor uw bericht en graag tot ziens in september!
Ria Hoogers uit Hattem
Wij hebben zaterdag onze hond Ashley weer opgehaald. Hij is wat ouder en wordt een beetje dement. Hij is super verzorgd en vrolijk weer thuis gekomen. Ik was een beetje bang dat de dementie er g er zou worden maar gelukkig niet. Bedankt voor de goede zorgen, ook voor de oudere hond.
Admin-antwoord door: Else van den Berg
Graag gedaan weer hoor! Bedankt voor jullie lieve berichtje.
José Wiggers uit Apeldoorn
Zoekt u een goed adres voor uw hond of ander huisdier? Dan bent u bij Shanai aan het goede adres! Wij hebben onze hond, een Basset Fauve er meerdere keren naar toe gebracht. Hij had er altijd goed naar de zin. Hij is er ook met Oud en Nieuw geweest, omdat hij heel erg bang is voor vuurwerk. Het personeel geeft dan extra aandacht aan bange honden: wat lekkers en een muziekje op de achtergrond. Ook onze Grote Alexanderparkiet heeft er gelogeerd. Ook hij kwam altijd vrolijk terug. Bij ophalen weten ze altijd wat persoonlijks te vertellen over jouw dier. Kortom wij brengen onze dieren daar met een goed gevoel naar toe!
Sjaan Durberg uit Epe
Beste mensen . Wat een mooie site is het geworden . Teigetje heeft het altijd naar zijn zin bij jullie en dat zal nog geregeld komen logeren . dank zij jullie goede verzorging en aandacht . Bedankt de baasjes van Teigetje .
Birgitte Dirks uit Apeldoorn
Beste medewerkers van Shanai, Ik wil jullie bedanken voor alle goede zorgen afgelopen jaar voor Joppe. Hij is altijd met heel veel plezier bij jullie komen logeren maar helaas heb ik Joppe afgelopen donderdag moeten laten inslapen. Hoop dat jullie nog vele dieren met jullie warmte en liefde zullen verzorgen. Bedankt Birgitte en ook namens Joppe