Contact & Openingstijden

Openingstijden

Dagopvang.
Voor incidentele dagopvang kunt u tussen 7.30-20.30 uur (liever even niet tussen 12-13 en 18-19uur) uw dier brengen en halen. Vaste dagopvang (minimaal 4 keer per maand) kan vanaf 6.30 – 20.30 uur. Dit geldt van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag is ophalen in overleg nog tot 21.00 uur mogelijk.
Meerdaagse opvang.
Voor meerdaagse opvang kunt u uw huisdier van maandag t/m zaterdag brengen en halen: ‘s ochtends tussen 9.00-10.00 uur en ‘s avonds tussen 17.00-18.00 uur. Op zaterdag is ophalen op afspraak, als het niet anders kan ook mogelijk tussen 19.00 en 21.00 uur. Op zondagen en feestdagen zijn we gesloten.

Woont u verder dan 40 kilometer van het pension, dan mag u in overleg buiten de openingstijden uw huisdier komen brengen en ophalen om files te vermijden.

We kunnen het ons heel goed voorstellen dat het handig is om bijvoorbeeld vanaf Schiphol gelijk uw huisdier weer op te halen, vooral als u hier over de A50 langs rijdt. Maar we vragen u dringend om u aan de openingstijden te houden, zodat wij tussen die tijden door zoveel mogelijk rust in de verblijven kunnen houden en onze volledige aandacht bij het verzorgen van de dieren hebben. Bedankt voor uw begrip.


Contactformulier

Heeft u een vraag of opmerking voor Shanai? Vul hieronder uw bericht in! We zullen uw bericht zo spoedig mogelijk behandelen.

Wanneer u wilt weten of er beschikbaarheid is, check s.v.p. even de pagina ‘Reserveren’, daar staat de huidige status van de volgeboekte periodes.


    Contactgegevens