Gastenboek

Wilt u graag iets kwijt over uw ervaringen met Shanai? Laat gerust een bericht in het gastenboek achter! We horen en delen graag de ervaringen van de baasjes van onze klanten!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Uw E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 82.170.141.166 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
27 berichten.
Rosita uit Apeldoorn
Sam gaat altijd met veel enthousiasme naar jullie toe. Bij het ophalen is hij thuis heerlijk voldaan en uitgeput in de goede zin zin van het woord. Hij geniet. Dat is te merken. Complimenten voor de uitstekende zorg en ontvangst wat telkens weer wordt gegeven. Petje af voor de constante vriendelijkheid van het personeel.
Clemens en Miranda van der Ster uit Apeldoorn
We zijn zeer tevreden over dierenpension Shanai.Onze hond hebben we met een gerust hart achter gelaten.Hij had medicijnen nodig en dat was geen enkel probleem .En ook zijn de mensen die er werken erg vriendelijk. Ook mag je evt.je eigen hondenmand meenemen wat erg fijn is.Kortom ,Dit dierenpension zou ik van harte aanbevelen!
Anja uit Apeldoorn
Floortje is tijdens onze vakantie 2,5 week bij jullie geweest. Fijn om toen ik belde om te horen dat het goed ging. Daarna zagen we foto's van een vrolijke Floortje op Facebook en waren we helemaal gerust gesteld!
Anneke uit Wapwnveld
We zijn erg blij met de goede zorg voor eerst onze beide honden, Banjer en Sem en nu nog voor Sem. De honden worden er echt gezien. Afgelopen keer werd Sem ineens erg ziek, we hadden een korte lijn en alles werd gedaan om het voor Sem goed te maken, zo is Else is 2 keer met hem naar dierenarts geweest en heeft tel ook nog contact gehad. Zorg ging dag en nacht door! De zorg wordt echt met liefde gedaan ! Dank jullie wel
rottweiler uit Vaassen
bedankt voor de goede zorgen voor onze rottweiler. liefs Kim
Charles Schubert uit Apeldoorn
Erg blij dat ik dit pension gevonden heb. Met gerust hart laat ik Stella achter. De mensen daar zijn erg vriendelijk. Een aanrader. Tot snel
Anouk uit Vaassen
Ik ben zeer tevreden over het Pension! Mijn hond Kay komt hier nu een maand elke dinsdag. Ik heb eerst een uitgebreide rondleiding gehad door het pension waar Kay verblijft tijdens de dagopvang en heb alle informatie gekregen die ik wilde hebben. Kay heeft daarna een wendag gehad om te kijken hoe hij het vond. Kay vond het geweldig en gaat er nu elke week met ontzettend veel plezier heen. Als we in de auto zitten piept hij van blijdschap en als we de auto uitstappen rent hij in 1 streep door naar de deur van het pension. Ik heb goed contact met zijn verzorgers en niets is ze teveel gevraagd. Ze staan overal voor open en geven Kay echt alles wat hij nodig heeft. Ik laat hem hier zeker met een gerust hart achter en zou iedereen dit pension aanraden! Als ik tijdens mijn werkdag ook nog een foto doorgestuurd krijg van mijn Witte Kay die heerlijk met de modder heeft lopen spelen dat is mijn dag al helemaal compleet 🙂 Geweldig pension!
Ilsa Gorelikow uit Apeldoorn
Ontzettend tevreden over Dierenpension Shanai, besteden veel tijd en aandacht aan alle honden. Mijn hond Gerrit is altijd ontzettend blij als hij naar jullie toegaat en vooral als hij Else en Gwen ziet. Aangezien ik in de zorg werk is het ook heel fijn dat ik Gerrit al om 06:30 kan brengen. Ik breng mijn hond met alle vertrouwen naar jullie en als er bijzonderheden zijn houden jullie hier altijd rekening mee! Bedankt voor de goede zorgen!
Nikki Wouters uit Apeldoorn
Lieve allemaal! Heel veel dank dat jullie zo alert reageerden toen onze Gwenn ziek werd bij jullie! Het gaat stukken beter met haar,dank dat jullie in alle drukte toch nog met haar naar de dierenarts gingen vrijdagmiddag! Echt betrokken dieren vrienden zijn jullie! Laat het iedereen weten! Goede jaarwisseling!
Seegers uit Apeldoorn
Namens Tommy en Tony heel erg bedankt voor de lieve, goede zorgen. Inmiddels liggen beiden helemaal uitgeteld in hun mand. Tot de volgende keer maar weer.
Pallandt uit Roermond
Mijn hond is een lange week geweest en voor het eerst in een pension! Het is een moeilijke hond die vreemde mensen niet vertrouwd en heel veel tijd nodig heeft. Dus was het een grote stap om haar voor het eerst naar een pension te brengen. Weloverwogen voor Shanai gekozen alhoewel het 1,5 uur rijden is. Ze hielden mij dagelijks op de hoogte wat ik heel fijn vond. Daarbij zag ik tijdens het ophalen dat ze de verzorgers vertrouwde en ging nog even een knuffel halen. Ik denk dat het haar zelfs goed heeft gedaan en ben meer dan tevreden over de verzorging en aandacht. Ik ga zeker terug en een super compliment over hoe jullie het aanpakken!! Top!! Dank jullie allemaal!!
Fam. Strobos uit Deventer
Onze Jamie was voor het eerst een dagje bij Shanai, toen ze een ongelukje heeft gehad waardoor haar (duim)nagel er compleet af lag. Alle lof voor de nazorg, Else heeft er alles aan gedaan om de oorzaak te achterhalen én praktisch om de dag gevraagd hoe het met Jamie ging. Ze gaat zeker weer een keer heen!
Fineke Duffels uit Apeldoorn
Onze hond Tara heeft vorig jaar een lange periode bij Shanai gelogeerd. Ze is er uitstekend verzorgd en ook nu gaat ze er regelmatig naar toe. Ze is altijd blij als er weer is. Een liefdevolle, professionele verzorging.
Beheerdersantwoord van: Else van den Berg
Dank u wel voor uw mooie recensie! Tot de volgende keer en voor nu een knuffel voor Tara!
Janneke
Onze hond James is vandaag weer naar de dagopvang geweest waar hij heerlijk heeft gespeeld. Hij ligt nu uitgeteld op zijn mat. Shanai is voor ons een plezierige opvang voor zowel de hond als de poes en ze zijn flexibel. Wij bellen regelmatig vlak van te voren en dan kan James altijd terecht. Voor de zomer hebben wij alvast geboekt!
Beheerdersantwoord van: Else van den Berg
Bedankt voor jullie mooie recensie. Tot binnenkort weer met James!
Familie Ten Hove uit Heerde
Lieve mensen van Shanai, Wat zijn onze twee honden fantastisch door jullie verzorgd! Dieetvoer en medicatie, geen probleem! Zo professioneel en betrokken....ik dacht dat ik het na een mindere ervaring elders nooit meer zou zeggen, maar ik laat ze echt in het vervolg met een gerust hart achter bij jullie. Top! Hartelijke groet van ons en een poot en knuffel van Boris en Jip!
Beheerdersantwoord van: Else van den Berg
Bedankt voor jullie mooie recensie. Graag tot ziens en een knuffel voor Boris en Jip!
Janneke uit Vaassen
Onze 2 valkparkieten Winky en Dobby logeerden voor de derde keer bij Shanai. Dit gaat steeds prima. Wij willen iedereen bedanken voor de goede verzorging.
Beheerdersantwoord van: Else van den Berg
Bedankt voor uw recensie. Tot een volgende keer!
Timo uit Apeldoorn
Goedendag, onze hond Sam gaat sinds een paar maanden 2x per week een dagje naar shanai. En dat bevalt perfect! Sam is een lastige hond om ergens achter te laten, maar bij shanai is hij.na een tijdje wennen zelfs blij als ik hem breng. De mensen bij shanai zijn vriendelijke, persoonlijk, geinteresseerd en begripvol. Wij zijn heel blij dat onze Sam deze 2 dagen in zulke.goede handen is. Bedankt allemaal! Owja niet te vergeten ze zijn erg flexibel! Groetjes Timo, Magda en Sam
Beheerdersantwoord van: Else van den Berg
Bedankt voor jullie mooie recensie! Fijn dat de opvang van Sam bij ons goed bevalt.
Manouska Everts uit Apeldoorn
Onze Dex komt ongeveer 1x per week naar de dagopvang. Soms blijft hij een nachtje slapen ivm onze wisselende diensten. Flexibele breng en haal tijden. Omdat Dex vaker in de dagopvang komt weten we altijd waar zijn kennel is. Alles is altijd goed geregeld!
Joyce Oosterveen uit Heerde
Wij willen jullie erg bedanken voor de goede opvang van onze drie drukke dames. De dagen van en naar ons trouwen. De dames hebben het echt naar hun zin gehad. Hier voor onze alle dank. Wij brengen zeker vaker bij jullie is ons goed bevallen. Groeten Joyce en Alex Oosterveen pootjes van Tara En snowy en Ihope
Beheerdersantwoord van: Else van den Berg
Graag gedaan! Bedankt voor jullie bericht en graag tot een volgende keer!