Gastenboek

Wilt u graag iets kwijt over uw ervaringen met Shanai? Laat gerust een bericht in het gastenboek achter! We horen en delen graag de ervaringen van de baasjes van onze klanten!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Uw E-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.232.31.206 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
31 berichten.
Janneke uit Vaassen
Onze 2 valkparkieten Winky en Dobby logeerden voor de derde keer bij Shanai. Dit gaat steeds prima. Wij willen iedereen bedanken voor de goede verzorging.
Beheerdersantwoord van: Else van den Berg
Bedankt voor uw recensie. Tot een volgende keer!
Timo uit Apeldoorn
Goedendag, onze hond Sam gaat sinds een paar maanden 2x per week een dagje naar shanai. En dat bevalt perfect! Sam is een lastige hond om ergens achter te laten, maar bij shanai is hij.na een tijdje wennen zelfs blij als ik hem breng. De mensen bij shanai zijn vriendelijke, persoonlijk, geinteresseerd en begripvol. Wij zijn heel blij dat onze Sam deze 2 dagen in zulke.goede handen is. Bedankt allemaal! Owja niet te vergeten ze zijn erg flexibel! Groetjes Timo, Magda en Sam
Beheerdersantwoord van: Else van den Berg
Bedankt voor jullie mooie recensie! Fijn dat de opvang van Sam bij ons goed bevalt.
Manouska Everts uit Apeldoorn
Onze Dex komt ongeveer 1x per week naar de dagopvang. Soms blijft hij een nachtje slapen ivm onze wisselende diensten. Flexibele breng en haal tijden. Omdat Dex vaker in de dagopvang komt weten we altijd waar zijn kennel is. Alles is altijd goed geregeld!
Joyce Oosterveen uit Heerde
Wij willen jullie erg bedanken voor de goede opvang van onze drie drukke dames. De dagen van en naar ons trouwen. De dames hebben het echt naar hun zin gehad. Hier voor onze alle dank. Wij brengen zeker vaker bij jullie is ons goed bevallen. Groeten Joyce en Alex Oosterveen pootjes van Tara En snowy en Ihope
Beheerdersantwoord van: Else van den Berg
Graag gedaan! Bedankt voor jullie bericht en graag tot een volgende keer!
Loes Hozeman uit Apeldoorn
Superbedankt voor de (nood)opvang van Bobbie en Doesja afgelopen week ivm mijn ongeplande ziekenhuisopname! Top dat dit ondanks de drukke vakantieperiode toch mogelijk was. Loes
Beheerdersantwoord van: Else van den Berg
Graag gedaan, fijn dat we het zo voor u op konden lossen. Bedankt voor het lieve bericht.
Marijke Simens uit Veessen
Bedankt voor de goede verzorging van onze hond Bono tijdens onze vakantie. Als het kan komt hij in september nog een weekend logeren.
Beheerdersantwoord van: Else van den Berg
Graag gedaan en fijn om te lezen! Van harte welkom en tot ziens in september.
Magriet Leferink uit Hattem
Bedankt voor de goede verzorging van ons konijn Max. Als alles door gaat dan komt Max in september weer een weekje logeren.
Beheerdersantwoord van: Else van den Berg
Graag gedaan! Bedankt voor uw bericht en graag tot ziens in september!
Ria Hoogers uit Hattem
Wij hebben zaterdag onze hond Ashley weer opgehaald. Hij is wat ouder en wordt een beetje dement. Hij is super verzorgd en vrolijk weer thuis gekomen. Ik was een beetje bang dat de dementie er g er zou worden maar gelukkig niet. Bedankt voor de goede zorgen, ook voor de oudere hond.
Beheerdersantwoord van: Else van den Berg
Graag gedaan weer hoor! Bedankt voor jullie lieve berichtje.
José Wiggers uit Apeldoorn
Zoekt u een goed adres voor uw hond of ander huisdier? Dan bent u bij Shanai aan het goede adres! Wij hebben onze hond, een Basset Fauve er meerdere keren naar toe gebracht. Hij had er altijd goed naar de zin. Hij is er ook met Oud en Nieuw geweest, omdat hij heel erg bang is voor vuurwerk. Het personeel geeft dan extra aandacht aan bange honden: wat lekkers en een muziekje op de achtergrond. Ook onze Grote Alexanderparkiet heeft er gelogeerd. Ook hij kwam altijd vrolijk terug. Bij ophalen weten ze altijd wat persoonlijks te vertellen over jouw dier. Kortom wij brengen onze dieren daar met een goed gevoel naar toe!
Sjaan Durberg uit Epe
Beste mensen . Wat een mooie site is het geworden . Teigetje heeft het altijd naar zijn zin bij jullie en dat zal nog geregeld komen logeren . dank zij jullie goede verzorging en aandacht . Bedankt de baasjes van Teigetje .
Birgitte Dirks uit Apeldoorn
Beste medewerkers van Shanai, Ik wil jullie bedanken voor alle goede zorgen afgelopen jaar voor Joppe. Hij is altijd met heel veel plezier bij jullie komen logeren maar helaas heb ik Joppe afgelopen donderdag moeten laten inslapen. Hoop dat jullie nog vele dieren met jullie warmte en liefde zullen verzorgen. Bedankt Birgitte en ook namens Joppe