Reserveren

Voor het verblijf van uw huisdier is het aan te raden tijdig te reserveren. Voornamelijk de zomervakantie en de jaarwisseling zijn snel volgeboekt.
Reserveren kunt u het beste via onderstaand formulier doen. U ontvangt dan zo snel mogelijk (op werkdagen in principe binnen 24 uur, bij inzenden op zaterdagavond en zondag wordt het meestal maandag) een reserveringsbevestiging terug of we nemen contact op als het niet meer mogelijk is de (hele) periode te boeken. Als u 2 of meer huisdieren wilt onderbrengen, kunt u deze dieren met de belangrijkste gegevens in het opmerkingenveld zetten of een nieuw formulier invullen.
In de maanden juli en augustus worden de gereserveerde dagen in rekening gebracht als u deze niet tijdig geannuleerd of gewijzigd heeft.(uiterlijk 14 dagen voor de afgesproken datum van brengen) Let erop dat uw huisdier tijdig de juiste vaccinaties gehad heeft (Verzeker u ervan dat uw hond/kat de enting tegen Bordetella gehad heeft! Dit is een aparte enting, deze zit niet automatisch bij de standaard jaarlijkse entingen. In het paspoort wordt deze enting aangegeven met nr 16 bij katten en nr 8 bij honden) anders kunnen wij hem/haar helaas niet opvangen. Als u vragen heeft, neem gerust even contact met ons op. Voor brengen en ophalen van huisdieren zijn wij van maandag t/m zaterdag geopend tussen 9 en 10 uur en tussen 17 en 18 uur (zie voor meer informatie over de openingstijden de ‘Contact’ pagina). Voor dagopvang gelden ruimere openingstijden. Op zondagen en feestdagen (Koningsdag, Hemelvaartsdag, Nieuwjaarsdag, Kerst, Pasen en Pinksteren) zijn we gesloten voor brengen en ophalen.

Reserveer op tijd voor uw huisdier. Uit ervaring weten we dat de zomervakantie en de jaarwisseling snel volgeboekt worden.

HONDEN VOLGEBOEKT: 15 juli 2023 tot 18 aug 2023 voor honden geen ruimte meer beschikbaar

Voor KATTEN is er nog wel plaats in bovengenoemde periode. Individuele en familieverblijven voor katten zijn een deel van de zomer inmiddels ook volgeboekt. We gaan nog een paar plaatsen realiseren, echter die zullen deze zomer nog geen buitenverblijf hebben.

ERVERINGSFORMULIER WERKT HELAAS NIET OP HET MOMENT EN MOET GEHEEL VERNIEUWD WORDEN. WANNEER U WILT RESERVEREN ZOU U DAN WILLEN MAILEN NAAR INFO@DIERENPENSIONSHANAI.NL OF APPEN/BELLEN NAAR 06 22631833 ? ALVAST HARTELIJK DANK! Het is wel mogelijk om het formulier in te vullen en een foto of printscreen te maken en deze naar ons te mailen/appen, op die manier hebben we ook alle gegevens om een reservering in orde te maken. Excuses!

EXCUSES HET FORMULIER WERKT NIET

  Uw gegevens:


  Nieuwe klantBestaande klant


  (voor zomer, zie volgeboekte data boven het formulier svp)

  (ZONDAGEN en FEESTDAGEN zijn wij GESLOTEN voor het brengen en ophalen van dieren)
  (Zondagen en feestdagen zijn wij gesloten voor halen en brengen van dieren)

  Huisdier:
  JaNee


  MV

  JaNee

  Jaarlijkse standaard enting gehad, laatste op:
  Kennelhoestenting (Bordetella), liefst de neusenting enting. Laatste op:
  Jaarlijkse standaard enting gehad, laatste op:
  Niesziekte enting (Bordetella), NEUSDRUPPELENTING. Laatste op:


  JaNee
  MV

  JaNee

  Jaarlijkse standaard enting gehad, laatste op:
  Kennelhoestenting (Bordetella), liefst de neusenting enting. Laatste op:
  Jaarlijkse standaard enting gehad, laatste op:
  Niesziekte enting (Bordetella), neusenting. Laatste op:  Bevestig uw reservering onderaan de pagina.  Ik ga akkoord met de voorwaarden van Dierenpension Shanai

  Lees de voorwaarden van Shanai

  WE KRIJGEN MELDINGEN DAT HET FORMULIER NIET WERKT, EXCUSES DAARVOOR, WIJ GAAN HET UITZOEKEN EN HOPELIJK OP KORTE TERMIJN OPLOSSEN, ECHTER WE ZIJN NU OOK DRUK MET DE VERZORGING VAN DE AANWEZIGE GASTEN. IN TUSSENTIJD KUNT U EEN EMAIL STUREN NAAR INFO@DIERENPENSIONSHANAI.NL EN DAN HELPEN WIJ U OP DIE MANIER VERDER. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK