Reserveren

Voor het verblijf van uw huisdier is het aan te raden tijdig te reserveren. Voornamelijk de zomervakantie en de jaarwisseling zijn snel volgeboekt.
Reserveren kunt u het beste via onderstaand formulier doen. U ontvangt dan zo snel mogelijk (op werkdagen in principe binnen 24 uur, bij inzenden op zaterdagavond en zondag wordt het meestal maandag) een reserveringsbevestiging terug of we nemen contact op als het niet meer mogelijk is de (hele) periode te boeken. Als u 2 of meer huisdieren wilt onderbrengen, kunt u deze dieren met de belangrijkste gegevens in het opmerkingenveld zetten of een nieuw formulier invullen.
In de maanden juli en augustus worden de gereserveerde dagen in rekening gebracht als u deze niet tijdig geannuleerd of gewijzigd heeft.(uiterlijk 14 dagen voor de afgesproken datum van brengen) Let erop dat uw huisdier tijdig de juiste vaccinaties gehad heeft (Verzeker u ervan dat uw hond/kat de enting tegen Bordetella gehad heeft! Dit is een aparte enting, deze zit niet automatisch bij de standaard jaarlijkse entingen. In het paspoort wordt deze enting aangegeven met nr 16 bij katten en nr 8 bij honden) anders kunnen wij hem/haar helaas niet opvangen. Als u vragen heeft, neem gerust even contact met ons op. Voor brengen en ophalen van huisdieren zijn wij van maandag t/m zaterdag geopend tussen 9 en 10 uur en tussen 17 en 18 uur (zie voor meer informatie over de openingstijden de ‘Contact’ pagina). Voor dagopvang gelden ruimere openingstijden. Op zondagen en feestdagen (Koningsdag, Hemelvaartsdag, Nieuwjaarsdag, Kerst, Pasen en Pinksteren) zijn we gesloten voor brengen en ophalen.

Reserveer op tijd voor uw huisdier. Uit ervaring weten we dat de zomervakantie en de jaarwisseling snel volgeboekt worden.

HONDEN VOLGEBOEKT: 14 JULI 2022 TOT 16 AUGUSTUS 2022

KAT INDIVIDUEEL VOL: 9 – 18 JULI EN 23 JUL TOT 8 AUG

KAT FAMILIEKAMERS VOL:  20 JULI TOT 8 AUG,

KAT GROEPSVERBLIJVEN VOL VAN 30 JULI TOT 8 AUG. 

KONIJNEN EN CAVIA’S VOLGEBOEKT VAN 20 JUL – 8 AUG.

                                                 

  Uw gegevens:


  Nieuwe klantBestaande klant


  (voor zomer, zie volgeboekte data boven het formulier svp)

  (ZONDAGEN en FEESTDAGEN zijn wij GESLOTEN voor het brengen en ophalen van dieren)
  (Zondagen en feestdagen zijn wij gesloten voor halen en brengen van dieren)

  Huisdier:
  JaNee


  MV

  JaNee

  Jaarlijkse standaard enting gehad, laatste op:
  Kennelhoestenting (Bordetella), liefst de neusenting enting. Laatste op:
  Jaarlijkse standaard enting gehad, laatste op:
  Niesziekte enting (Bordetella), NEUSDRUPPELENTING. Laatste op:


  JaNee
  MV

  JaNee

  Jaarlijkse standaard enting gehad, laatste op:
  Kennelhoestenting (Bordetella), liefst de neusenting enting. Laatste op:
  Jaarlijkse standaard enting gehad, laatste op:
  Niesziekte enting (Bordetella), neusenting. Laatste op:  Bevestig uw reservering onderaan de pagina.  Ik ga akkoord met de voorwaarden van Dierenpension Shanai

  Lees de voorwaarden van Shanai